Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият изцяло електрически ID. Buzz

С визионерски дизайн и преференциални условия към бъдещето на електрическата мобилност

Бъди смел, бъди визионер, подкарай бъдещето с новия изцяло електрически ID. Buzz

Най-симпатичният електрически ван на бъдещето е създаден за хора, които знаят какво искат.
Затова ID. Buzz търси пътници с големи планове. С култов дизайн и нулеви въглеродни емисии ID. Buzz ще те изстреля в света на електрическата мобилност със стил и комфорт от ново измерение.

Поръчай сега ID. Buzz на преференциални условия

Сeга и до изчерпване на наличностите можеш да се облагодетелстваш от специални лизингови условия от "Порше Лизинг БГ" ЕООД. И не само:

  • Отстъпка за налични модели ID. Buzz 14 000 лв.1
  • Възможност за ползване на данъчен кредит
  • Подарък стенна зарядна станция MOON
  • Безплатна застраховка "Гражданска отговорност"
  • Средна месечна вноска 996 лв. без ДДС2 за
    финансов лизинг от "Порше Лизинг БГ" ЕООД
     

За изготвяне на конкретна оферта за избран от Вас автомобил, моля, обърнете се към най-близкия до Вас оторизиран дилър на Volkswagen.

Повече информация относно възможностите за финансов лизинг ще откриете на сайта на "Порше Лизинг БГ" ЕООД

1 Посочената отстъпка включва ДДС и се отнася за модел ID. Buzz Pro пътническа версия, с 5 места за сядане, литиево-йонна батерия 77 кВтч, 150 кВт/204 к. с. Предложението важи до изчерпване на наличностите. 

2 996 лв. средна месечна вноска за финансов лизинг от "Порше Лизинг БГ" ЕООД при първоначална вноска 21 039,74 лв. за период от 72 месеца и остатъчна стойност 37 871,56 лв. Важи за търговци по смисъла на Търговския закон и за регистрирани свободни професии. Всички посочени суми са без включен ДДС и не обхващат всички разходи по лизинговия договор. Посочените суми са индикативни и не представляват предложение за сключване на договор, нито покана за отправяне на такова предложение. За изготвяне на конкретна оферта за избран от Вас автомобил, моля, обърнете се към най-близкия до Вас оторизиран дилър. 

Консумация на електроенергия в кВтч/100 км, комбинирано: 21,8 - 20,6, емисии на СО2 в г/км, комбинирано (данни по WLTP): 0; Eнергиен клас А+++. Изображенията са илюстративни и може да съдържат опционално оборудване, което се доставя срещу доплащане. Изображенията може да показват автомобили, които се различават от наличнностите, предназначени за България.

 

 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип