Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Много място за материали. И за целия екип.

Crafter Бордови е направен наистина за тежка работа. Той е толкова суров, колкото и тези, които го карат. Дори и да не може да свали изцяло работата от вас, разполага с многобройни екстри, които съществено улесняват ежедневието ви.

Създайте си сами представа за Crafter Бордови

Концепция на задвижване

Може да работи на осем скорости. И то при всички начини на задвижване

Crafter е единственият автомобил от своя клас с шест варианта на задвижване и скоростна кутия. По избор предното, задното или задвижването на всички колела 4MOTION могат да се комбинират с 6-степенна скоростна кутия или 8-степенна автоматична скоростна кутия. Специално разработените TDI двигатели са мощното сърце, създадено и за най-екстремните изисквания към лекотоварния автомобил.

Най-доброто работно място за водача

Кокпит, работно място и стая за почивка винаги до Вас

Прекарвате ли голяма част от работния си ден на път? Тогава вашият автомобил не е просто транспортно средство. Той е място, на което подреждате документи, уреждате срещи, зареждате мобилния си телефон или обядвате. С многобройните си отделения за вещи и електрически връзки, опционалната седалка с въздушна федерация ergoComfort и по желание отопляем мултифункционален волан Crafter Бордови притежава всичко необходимо.

Градски трафик

По-спокойни на пътя

На трудни за ориентиране строителни площадки, тесни горски пътища и жилищни улици: в Crafter Бордови Ви подпомагат многобройни иновативни асистиращи системи и системи за безопасност, когато стане трудно. Така стигате до целта си добре и преди всичко без напрежение. 

 

Най-висока ефективност

Качеството се отплаща

Трайно високо качество - ниски разходи за поддръжка. При Crafter Бордови тази сметка винаги е вярна. Заслужава си да го имате във фирмата заради здравата изработка, ефективните двигатели и ниското въздушно съпротивление. От инвестицията до продажбата.

Най-доброто обезопасяване на товари

Всичко здраво на мястото си

Когато куфарите с инструменти се пързалят насам-натам, падат греди и по пътя товарната площ се отваря, това не е просто нещо досадно. Скъпите материали могат да се повредят, а водачът да се разсее. За да пристигне всичко в безупречно състояние, Crafter Бордови предлага най-доброто обезопасяване на товара в своя клас: опционално 10 халки за обезопасяване и голям набор от шини за закрепване.

Индивидуални надстройки

Перфектно подготвен за всичко

За да се изпълняват поръчките перфектно, е необходимо правилно оборудване. Съответно автомобил, който оптимално отговаря на вашите изисквания. Така могат да се реализират индивидуални автомобилни решения: хладилен фургон, линейка или специални автомобили за хора с някакви ограничения. С нашите автомобили почти всичко е възможно.

Научете повече

Най-добро мрежово свързване

Информирани по всяко време. Нито секунда скука.

В един обикновен работен ден често прекарваме доста време на път. Изпълняваме поръчка след поръчка, отскачаме до склада, а после отиваме в строителния магазин за някоя резервна част. Затова е още по-важно въпреки всичко да сме информирани. Благодарение на онлайн услугите "Car-Net" в Crafter Бордови знаете почти всичко най-важно и се забавлявате.

 

Премислен до детайл

Crafter Бордови осигурява мобилност за материалите, хората и машините. Той предлага един цял товар от възможности за Вашия транспорт.

Всички екстри

Товар

Назад към прегледа

Товар

Crafter Бордови осигурява мобилност за материалите, хората и машините. Той предлага един цял товар от възможности за Вашия транспорт.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Опционалните LED фарове с дневни, къси и дълги светлини осветяват пътното платно и пестят енергия.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Добре обмислените отделения за вещи и многобройните други екстри превръщат широката кабина за водача във Вашето удобно работно място.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

В Crafter Бордови не само ще пътувате приятно през целия ден, но ще бъдете и максимално информирани и ще се забавлявате.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Иновативните асистиращи системи за водача и интелигентните системи за безопасност се справят превантивно с трудни ситуации.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип