Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Толкова многообразен като Вашите проекти

Crafter Шаси-кабина е толкова многообразен, колкото са и Вашите задачи. Volkswagen Лекотоварни автомобили работи в тясно сътрудничество с водещи производители на конструкции и модификации. По този начин могат да се реализират индивидуални автомобилни решения: хладилен автомобил, линейка, специални автомобили за хора с някакви ограничения. С нашите автомобили почти всичко е възможно.

Създайте си сами представа за Crafter Шаси-кабина

Концепция на задвижване

Може да работи на осем скорости. И то при всички начини на задвижване

Crafter е единственият автомобил от своя клас с шест варианта на задвижване и скоростна кутия. По избор предното, задното или задвижването на всички колела 4MOTION могат да се комбинират с 6-степенна скоростна кутия или 8-степенна автоматична скоростна кутия. Специално разработените TDI двигатели са мощното сърце, създадено и за най-екстремните изисквания към лекотоварния автомобил.

Градски трафик

По-спокойни на пътя

На трудни за ориентиране строителни площадки, тесни горски пътища и жилищни улици: в Crafter Шаси-кабина Ви подпомагат многобройни иновативни асистиращи системи и системи за безопасност, когато стане трудно. Така стигате до целта си добре и преди всичко без напрежение.

Индивидуални надстройки

Перфектно подготвен за всичко

За да се изпълняват поръчките перфектно, е необходимо правилно оборудване. Съответно автомобил, който оптимално отговаря на Вашите изисквания. Като Crafter Шаси-кабина. Той гъвкаво може да се превърне в хладилен фургон, авариен автомобил или автомобил за пътна помощ. А поради ниското собствено тегло е подходящ и за тежки надстройки.

Научете повече

Най-доброто работно място за водача

Кокпит, работно място и стая за почивка винаги до вВас

Прекарвате ли голяма част от работния си ден на път? Тогава вашият автомобил не е просто транспортно средство. Той е място, на което подреждате документи, уреждате срещи, зареждате мобилния си телефон или обядвате. С многобройните си отделения за вещи и електрически връзки, опционалната седалка с въздушна федерация ergoComfort и по желание отопляем мултифункционален волан Crafter Шаси-кабина притежава всичко необходимо.

Премислен до детайл

Всички екстри

Разнообразни варианти

Назад към прегледа

Разнообразни варианти

Единична или двойна кабина, различни бази, три начина на задвижване: Crafter Шаси-кабина привлича с многобройни варианти.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Crafter Шаси-кабина може да предложи много – различни решения за светлини и видимост, тегличи и стъпала.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Изключителният комфорт и внимателно обмислената концепция за отделения за вещи поставят стандарти в сегмента на големите лекотоварни автомобили.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

В Crafter Шаси-кабина не само ще пътувате приятно през целия ден, но ще бъдете и максимално информирани и ще се забавлявате.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистираща система

Иновативните асистиращи системи за водача и интелигентните системи за безопасност се справят превантивно с трудни ситуации.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип