Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Запознайте се с
новия Caddy California

Цена от (с ДДС)
61.130,-
Мощност на двигателя (kW)
75 - 90
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
102 - 122
к.с.
Разход на гориво
0 - 6,7
l/100 km

Добре дошъл в семейството - Caddy California

Открийте новата свобода - Насладете се на новия, вълнуващ дизайн на Caddy California и изпитайте вдъхновението от многобройните иновации, внимателно обмислената концепция на вътрешното пространство с пет седалки и много други нововъведения. Caddy California ви предлага удобни възможности за нощувка, малка разтегателна кухня и прибираща се сгъваема маса със столове. Допълнително предлаганата в гамата оригинални аксесоари на Volkswagen просторна палатка се свързва хармонично с автомобила и придава завършен вид на цялостната концепция, предлагайки място за четири до шест души. Ако желаете, можете да поставите палатката и отделно - имате на разположение много гъвкави възможности. Комфортът и сигурността на пътя се гарантират от съвременни асистиращи системи, можете да разчитате на точната и подробна информация на цифровите показания на първокласния Digital Cockpit и да се насладите на модерните инфотейнмънт системи и мобилни онлайн услуги, достъпни от екрана на централния сензорен дисплей Innovision Cockpit.

 

Къмпинг, където и когато пожелаете

Разгъващо се легло

По-хубави сънища

Просто се наспете с усмивка на лице - матракът с висококачествени пружини осигурява изключително висок комфорт при почивка и сън независимо от позицията на тялото, докато двете допълнителни вентилационни решетки от страната на водача и пътника отпред се грижат за добрата вентилация. Леглото е прикрепено към каросерията така, че да улесни максимално разгъването и демонтажа. Освен това, тази схема осигурява и повече пространство за съхранение на вещи под рамката на леглото. Просторното и удобно легло в задната част на Caddy California е с размери 1980 мм x 1070 мм и предлага достатъчно пространство, за да легнете и да си починете на воля, а ако таванът е с допълнително предлагания панорамен стъклен покрив, можете да пожелаете лека нощ и на звездите.

 

Разтегателна мини кухня

Гответе навсякъде

Собствената ви малка кухня1 в задната част на Caddy California предлага практични отделения за съхранение на съдове и продукти. Двата устойчиви на високо натоварване разтегателни плота са много удобни и готварските ви принадлежности винаги ще са под ръка, докато приготвяте вкусни ястия на газовия котлон с една горелка. Височината на тавана в кухненският бокс при отворена задната врата е два метра, което ви осигурява защитена и приятна зона за готвене в съчетание с прикрепената палатка. Необходимата за готвене газова бутилка (не е включена в стандартното оборудване на модела) се прибира херметично в модула и предлага капацитет от около 1,85 кг.

Отделно разположена палатка

По-удобно къмпингуване

Caddy California може да предложи и още нещо за всички, търсещи повече простор и свобода сред природата - задната палатка2 с големи прозорци, надуваема структура и възможност за самостоятелно използване може бързо да се разгъне с помпа и да предложи спално помещение за четири до шест души. Палатката се разгъва и свързва лесно към задната част на автомобила, но може и да се откачи и да стои самостоятелно, ако искате да отидете някъде с него. Това ви гарантира максимална свобода и гъвкавост по всяко време.

 

Допълнителни акценти

Мека светлина

Цялостната атмосфера в Caddy California е също толкова приветлива по време на кратките спирки по пътя, колкото и след достигане до крайната цел на пътешествието. Завесите на прозорците се монтират лесно и предпазват от нежелани погледи отвън, а регулируемото вътрешно осветление допринася за домашния уют. Топлата бяла светлина е едновременно приятна и достатъчно интензивна за добро осветление на жилищното помещение.

 

Практични столове

Идеални за прибиране и лесни за разгъване. Caddy California се грижи за вашето удобство - в специалната чанта под леглото са прибрани два сгъваеми стола и сгъваема маса, които са винаги с вас, за да се наслаждавате още по-удобно на току-що приготвената храна. След това сгъваемите мебели се прибират бързо и сигурно и пътешествието може да продължи.

 

Практичните страни на независимостта

Следващото поколение на прогреса

Вътрешно пространство

Интуитивно управление

Интериорът на Caddy California е изцяло обновен и до голяма степен дигитализиран, като за първи път мини кемперът ще може да се поръча допълнително с цифрови контролни прибори Digital Cockpit. Заедно с екрана на инфотейнмънт системата те формират изключително модерното дигитално арматурно табло  Innovision Cockpit. Цифровизирани са и много други от елементите за управление на различни функции в новия модел - модулът с бутони за управление на светлинните и видимостта, мултифункционалният волан и бутоните за директен достъп до различни функции в менюто. Наред с това, Caddy California впечатлява с активна вентилация на купето, удобни седалки ergoComfort и нова схема на пътническите места, при която седалките от втория ред могат да се демонтират бързо и лесно, така че да си осигурите допълнително място за багаж само с няколко прости движения.

Цифрови прибори

Всичко като на длан

Екранът на Digital Cockpit с диагонал 25,4 cm е ясен и контрастен, а водачът може да избира между две различни конфигурации на показанията с помощта на бутона View на новия мултифункционален волан. При първата от тях оборотомерът и скоростомерът се изобразяват в динамични графики с кръгли циферблати, а в средата на екрана има дисплей с възможност за индивидуален подбор на показанията - например телефонния указател на смартфона. Екранът на Digital Cockpit прелива в този на опционалната топверсия на инфотейнмънт системата, формирайки  върховото ниво на Innovision Cockpit с многобройни допълнителни функции.

Акценти в комфорта

Дизайн с подчертан характер

По отношение на технологиите и оборудването външността на до пет местния Caddy California впечатлява с множество нови функции. Сред тях са опционалната електрическа помощ при затваряне на плъзгащите се странични врати и задна клапа, както и внушителният по размери панорамен стъклен покрив с площ 1,4 м2, който се простира над първия и втория ред седалки. Caddy California предлага алуминиевите джанти с размер до 18 инча, както и LED предни фарове и LED задните светлини. За първи път се предлага и безключово заключване и безконтактно стартиране на двигателя Keyless Access (накратко Kessy).

Двигатели

Икономичност и комфорт

Caddy California се предлага с три изключително модерни 2,0-литрови турбодизелови двигателя (TDI с мощност от 55 кВт/75 к.с. до 90 кВт/122 к.с.), един 1,5-литров бензинов турбоагрегат (TSI с мощност 84 кВт/116 к.с.) и един 1,5-литров турбодвигател на природен газ/метан3 (TGI с мощност 96 кВт/130 к.с.). Всички двигателите  отговарят на изискванията на задължителната от 2021 година емисионна норма Euro 6.3 и са оборудвани без изключение с филтри за твърди частици. В зависимост от варианта на задвижването, намалението на разхода на гориво при Caddy California в сравнение с предшественика му достига дванайсет процента.

 

Асистиращи системи

Автоматично по-висок комфорт и безопасност

С помощта на модерните асистиращи системи в Caddy California, можете да се наслаждавате спокойно на всяко пътуване - благодарение на асистента при смяна на пътната лента, асистентът при движение на заден ход, асистентът за маневри с прикачен товар Trailer Assist и системата за асистирано шофиране Travel Assist с асистент при спешни случаи Emergency Assist, можете винаги да разчитате на безопасно пътуване.

Научете повече

 

We Connect

По-удобно от когато и да било – новата дигитална мобилност

Безплатните услуги на We Connect и многобройните допълнителни функции от We Connect Plus могат да бъдат активирани по желание във всеки нов Volkswagen Лекотоварен автомобил. За да направим първите стъпки в дигиталната мобилност възможно най-лесни и удобни за вас, комбинирахме три практични пакета от предложения. Кой е най-подходящият за вас?

Научете повече

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип