Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Открийте голямата свобода

Някои го наричат "страст към пътешествия". Други - "жажда за приключения". Все едно как го наричате: задоволете заедно с Grand California копнежа си по непознати места и голямата независимост. Тъй като точно затова California е на разположение вече десетилетия. Неговият по-голям брат Ви предлага напълно оборудван дом през ваканцията и дори повече. Повече пространство. Повече комфорт. Повече свобода. 

Създайте си сами представа за Grand California

Grand Кокпит

Надеждно удобство – все едно къде

Самотни планински села. Пусти плажове. Уединени туристически маршрути. Вълнуващите пътувания са още по-забавни, когато знаете, че навсякъде и по всяко време можете да разчитате на Вашия партньор в пътуването. Навигационните системи в Grand California надеждно Ви водят до целта Ви дори когато самите Вие още не знаете коя е тя. Включително с подходящ саундтрак и добро забавление.

Grand кухня

Вашата най-важна подправка: независимост


Пресни морски дарове от съседното село. Сочни портокали от плантацията на планинския склон. Домати с дъх на юг и слънце. Защо в последния момент да тичате към резервираната маса, когато най-добрите подправки са толкова наблизо? С Вашия напълно оборудван кухненски блок, включващ хладилник с фризер и място за съхранение, се наслаждавате на свободата сами да си приготвите по всяко време регионални вкусотии. Grand California, grand cuisine.

Grand баня

Свежи към приключението

Да притичвате в тъмното към пералнята или да мръзнете под студените общи душове - предпочитате да се откажете от този вид приключения? Но не и от сутрешния душ? Колко хубаво, че новия Grand California разполага с напълно оборудвана баня. С каквото и удоволствие да пътувате сами или по двама, винаги трябва да разполагате с малко комфорт.

Grand уютна зона

Най-сетне на топло

Свободни пътища, самотни заливи, празни къмпинги. Колко е хубаво, ако може да се избегне най-натовареното време за пътуване. През сънливия мъртъв сезон пътуването радва двойно повече. Благодарение на премислените системи за отопление в Grand California тази радост не се помрачава и при силен пролетен бриз или в хладна есенна сутрин.

Grand воден резервоар

Повече вода в резервоара, повече свобода в мислите

.Действително свободен е този, който по пътя не трябва постоянно да се тревожи за следващия водоизточник. 110 л резервоар за прясна и 90 л за отпадъчна вода Ви дават възможност понякога, ако е разрешено, да лагерувате встрани от къмпингите или сред свободната природа. За да можете въпреки това да долеете навреме, двата резервоара са оборудвани със сензор за ниво на напълване. Резервоарът за прясна вода е монтиран във вътрешността на автомобила, защитен от замръзване.

Премислен до детайл

Мечтайте си в уютната спалня. Гответе като вълшебник най-разнообразни вкусотии в кухнята. Смейте се заедно, разговаряйте и се хранете във всекидневната. Започнете деня без напрежение в банята. И междувременно живейте в стаята на открито.

Всички екстри

Grand сънища

Назад към прегледа

Grand сънища

Вкъщи винаги се спи най-добре. Естествено, това важи и за Вашия нов дом през ваканцията. Настанете се удобно в меките легла на Grand California в задната част или в опционалното таванно легло.

Grand дом

Назад към прегледа

Grand дом

Домът е там, където са любимите хора. Затова просто стягайте багажа и потегляйте с Grand California. Винаги към свободата. Вашият дом през ваканцията предлага достатъчно място за до 4 човека.

Grand комфорт

Назад към прегледа

Grand комфорт

Да потънете вечерно време в любимата книга. Да изгледате докрай на брега любимия сериал. Да публикувате кичозни снимки от края на света. Електрониката в Grand California прави възможно всичко това.

Grand развлечение

Назад към прегледа

Grand развлечение

Целта е постоянно пред очите Ви, слушате любимите песни. С Grand California дори дългите пътувания се превръщат в удоволствие. Да тръгваме!

Grand Безопасност

Назад към прегледа

Grand Support

Само Вие ли шофирате в семейството? Вече не. Асистиращите системи за водача вече Ви подпомагат в това.

Продуктово видео

Изживейте предимствата при използването на Grand California.

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип