Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Каросерия и лаково покритие

Желаем Ви приятно пътуване

И се надяваме, че винаги ще пристигате добре. Ако все пак някога по автомобила се появи драскотина или вдлъбнатина, тогава по-добре елате в нашия специализиран сервиз. Ние обстойно ще разгледаме щетата, ще обсъдим с Вас различните възможности за ремонт и ще Ви направим конкретно предложение с точно разписани разходи.

С професионалната профилактика на лаково покритие в оторизиран сервиз на Volkswagen автомобилът Ви ще остане по-дълго красив и с оптимално защитено покритие. Редовното дълбочинно полиране и професионално консервиране запазват лъскавината на боята като нова през годините.

Удари от камъни, драскотини и дребни повреди по лаковото покритие, например по ръбове, представляват идеални места за ръждата. Преди корозията да обхване други зони и щетата да приеме по-големи размери, трябва да дойдете във Вашия оторизиран сервиз на Volkswagen. Естествено Вашият оторизиран сервиз Volkswagen е първият адрес, в случай че някога се случи истинска злополука. Нашите най-добре обучени работници ще приведат Вашия автомобил отново във форма със специални инструменти и технологии. Боята се нанася накрая в камери така грижливо за различните слоеве, че Вашият автомобил изглежда отново като нов.

 

Услуги на Volkswagen при повреди по каросерията и лаковото покритие

  • професионални ремонти по каросерията и лаковото покритие
  • най-модерно техническо оборудване
  • използване само на Volkswagen Оригинални части®
  • изгодно отстраняване на повреди по стъклата и пластмасовите части
  • комплексно отстраняване на щети със застраховки
  • 24 месеца гаранция на ремонта и Volkswagen Оригинални части®
  • най-съвременен екологичен стандарт при обработката и третирането на отпадъците

Clever Repair

Умната алтернатива за малки повреди в и по автомобила. За запазващи дълготрайността ремонти на най-съвременно ниво на технологиите.