Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ремонт и поддръжка Каросерия и лаково покритие

Ремонт и поддръжка Каросерия и лаково покритие

Желаем Ви приятно пътуване

И се надяваме, че винаги ще пристигате добре. Ако все пак някога по автомобила се появи драскотина или вдлъбнатина, тогава по-добре елате в нашия специализиран сервиз. Ние обстойно ще разгледаме щетата, ще обсъдим с Вас различните възможности за ремонт и ще Ви направим конкретно предложение с точно разписани разходи.

С професионалната предварителна грижа за боята във Вашата маркова работилница на Volkswagen, Вашият автомобил остава за по-дълго красив и боята е оптимално защитена. Редовното дълбоко полиране и професионалното консервиране поддържат гланца като нов през годините.

Удари от камъчета, драскотини и малки щети по боята, напр. по ръбовете, осигуряват идеална основа за развитие на ръжда. преди корозията да обхване по-голям кръг и щетите да се разраснат, трябва да посетите Вашият специализиран сервиз на Volkswagen. Естествено Вашият сервиз на марката Volkswagen е първото място, което трябва да посетите, в случай че наистина има нещо счупено. Нашите най-добре обучени специалисти ще приведат автомобила Ви отново във форма със специални инструменти и технологии. Боята се нанася внимателно на слоеве в кани със свръхналягане, така че Вашият автомобил става като нов.

Volkswagen Сервизно обслужване при повреди по каросерията и боята

  • професионални дейности по каросерията и боята
  • най-модерно техническо оборудване
  • използване само на Volkswagen Оригинални части®
  • изгодно отстраняване на щети по стъклата и пластмасовите детайли
  • пълно уреждане на претенции със застраховки
  • 24 месеца гаранция за работа и Volkswagen Оригинални части®
  • най-модерни екологични стандарти при преработката и изхвърлянето на отпадъци

Clever Repair

Умната алтернатива за малки повреди в и по автомобила. За запазващи дълготрайността ремонти на най-съвременно ниво на технологиите.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип