Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy получи пет звезди от Euro NCAP

Caddy получи пет звезди от Euro NCAP

 

Caddy получи най-високата оценка от пет звезди, след като премина през последната серия от краш тестове на Euro NCAP през 2021г.

По този начин тестовият консорциум показа, че новият Caddy не само е станал значително по-безопасен, но дори е част от групата с най-висок рейтинг пътнически автомобили, които се представят особено добре в различни критични сценарии.

Най-висок резултат: петте звезди, присъждани сега от Euro NCAP за най-новото, пето поколение Caddy са едновременно най-високата оценка и една звезда повече от постигнатото от предишното поколение. Изискванията, поставени от тестовия консорциум, продължават да стават все по-строги и по-широкообхватни през годините.

Петото поколение на най-продаваното Caddy, от което са произведени над три милиона, постигна пет звезди в тестовете за първи път и по този начин е един от най-високо оценените пътнически автомобили през 2021 г. Въпреки по-строгите изисквания за тестване, Caddy ясно показа подобрение спрямо предишния модел и превъзходство в сравнение с други автомобили в сегмента.

Според подробния доклад от теста на Euro NCAP, Caddy постига  84% по отношение на защитата на възрастни пътници и 82% за деца. Новите системи за безопасност на Caddy също допринасят значително за отличното представяне. В областта на пасивната безопасност, благодарение на нови елементи като въздушни възглавници за главата за всеки ред места (независимо дали автомобила е 2-, 5- или 7-местен) и централна въздушна възглавница, осигуряващи защита в случай на страничен сблъсък, помогнаха на Caddy да изпълни новите изисквания на Euro NCAP. В критична ситуация централната въздушна възглавница се отваря между предните пътници, като така ги предпазва да не се ударят един в друг. Освен това, новото поколение Caddy е оборудвано със система за предупреждение за поставяне на предпазен колан за всички пътници.

Можете да разгледате подробно резултатите на пътническия вариант на Caddy в тестовете на Euro NCAP тук: https://www.euroncap.com/en/results/vw/caddy/44208

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип