Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Гуми и джанти Навън е над 7 °C - с подходящите летни гуми пътувате сигурно в горещините.

Гуми и джанти Навън е над 7 °C - с подходящите летни гуми пътувате сигурно в горещините.

Чрез специалната каучукова смес при високи температури се възползвате от по-малко износване и по-нисък разход на гориво.

Всички нови автомобили Volkswagen са серийно оборудвани с летни гуми.

Затова е необходимо с настъпване на зимния сезон да оборудвате автомобила си с гуми, пригодени за зимни условия. Иначе рискувате да бъдете санкционирани от Пътна полиция или най-важното - Вашата сигурност е застрашена.

Българското законодателство препоръчва в периода от 15 ноември до 1 март на автомобила да се монтират гуми, предназначени за зимни условия като дълбочината на протектора трябва да бъде не по-малка или равна на 4 мм.

Нашата препоръка: Преминете на зимни гуми, веднага щом температурите паднат под 7 °C.       


Предимства:

  • Повече сигурност през студения сезон.
    Повече сцепление и по-кратък спирачен път при температура под 7 °C - независимо дали вали сняг или дъжд.
  • Безопасно спиране по зимните пътища.
    Протекторът отвежда водата и дава по-добро странично сцепление.
  • Повече сцепление на лед и сняг.
    Сместа на гумата, профилът и ламелите на профила са идеално напаснати към зимните условия.

Незабравяйте, че колелата на Вашия Volkswagen играят важна роля за безопасността Ви на пътя и придават индивидуален визуален акцент на автомобила. Затова полагайте грижи винаги да са изправни и да разполагат с необходимата и изисквана по закон дълбочина на профила според сезона.
С комплектите колела от Volkswagen Вие ще сте винаги добре екипирани. Запознайте се с актуалните ни предложения за зимни гуми и комплекти колела със зимни гуми.

Оборудвайте автомобила си с четири летни гуми от Continental и вземете подарък - плажна кърпа Continental


От 1 април до 15 май 2024 година, или до изчерпване на наличните количества, Continental подарява на всеки свой клиент, закупил комплект летни гуми (4 броя) с размер 18" или по-голям от Volkswagen оторизиран сервиз, плажна кърпа. 

Подаръкът ще получите на място от отдел "Резервни части и аксесоари" в участващите сервизни комплекси.

От 1871 година Continental работи за постигане на една цел - осигуряване на перфектен контрол на пътя без компромиси с комфорта и удоволствието. Немският инженерен опит и автомобилните познания са внедрени във всяка гума от висок клас. 
Запознайте се с нашите модели летни гуми и всичките предлагани възможни размери.

Отдай се на красиви летни емоции.

*Кампанията е на Continental Adria Pnevmatike. "Порше БГ" ЕООД няма отношение и не носи отговорност за правилата и условията на кампанията. 
Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Използваните снимки са илюстративни.
При въпроси и необходимост от допълнителна информация във връзка с кампанията моля, обърнете се към Вашия Volkswagen сервизен партньор.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип