Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Playmobil® при Volkswagen

Какво ще кажете за емблематичните кемпер T1 или Beetle в умален вариант? Открийте различните комплекти Playmobil®.

Комплектите Playmobil®

Всички модели пленяват с детайли, както отвътре, така и отвън - досущ като прототипите си. Те се предлагат с многобройни аксесоари и подбрани фигури, осигуряващи вълнуващите приключения. Тези модели предлагат забавление за деца над петгодишна възраст и, разбира се, за големи.

Кемпер T1

Усещане за California и чувство за приключение

Приключение на четири колела! Червеният кемпер на Volkswagen в умален размер изглежда сякаш е излязъл направо от 50-те години и излъчва радост от живота. Оборудван е в оригиналния дизайн на T1 Camper, има мини кухня и сгъваема задна седалка, която може да се превърне в легло за нула време. Това дава възможност за пресъздаване на вълнуващи семейни екскурзии.

Вътрешността на автомобила Playmobil® е достъпна през страничните врати и подвижния покрив и осигурява достатъчно място за многобройни малки предмети, част от оборудването. Термо чаша, четка за зъби, закуски и много още - всичко е на разположение за една приятна екскурзия в Bulli. Комплектът се състои от общо 74 части и предлага на малките и големите приключенци многобройни възможности за осъществяване на творческите им идеи.

  • Подходящ за деца на възраст над 5 години
  • Размери: 380 x 250 x 95 mm
  •  Части: 74

Внимание, мястото е само за специалните модели

T1 Bulli вече е наличен и в тюркоазено синьо с щампа "Aloha Surfer" - за да придадете още повече ваканционно настроение, когато играете. Емблематичният Beetle се предлага в бежово с елегантни хромирани елементи. И двата модела на Playmobil® са в ограничени серии. Позволете им да Ви впечатлят!

Открийте още артикули за фенове

Харесвате комплектите Playmobil® и искате да откриете още интересни предложения от Volkswagen? Тогава разгледайте нашия Lifestyle каталог. В него ще намерите всички колекции и продукти.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип