Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Нашият експерт на открито: Caddy PanAmericana

Повече от четиридесет години Caddy от Volkswagen Лекотоварни автомобили се утвърждава като универсален автомобил, съчетавайки предимствата на фирмения автомобил със силните страни на семейния автомобил. Новият Caddy PanAmericana също е разработен съгласно този принцип и съчетава елегантен дизайн и здравина. Той е готов за Вашето ежедневие, за големи транспортни задачи и за Вашето следващо пътуване. Открийте акцентите в серийното оборудване:

 

Покажи акцентите в серийното оборудване

 

Особено впечатляващ

Екстериор

Създаден за големи задачи

Екстериорът на новия Caddy PanAmericana цели само едно: възможно най-доброто представяне. Със 17" алуминиеви джанти той демонстрира силата си при дълги пътувания. Предната броня с подкартерна защита и серийните LED предни фарове с LED дневни светлини и LED задни светлини повишават безопасността. Има и практични елементи като серийните сребристи рейки на покрива, така че Вашият Caddy PanAmericana винаги е готов за монтаж на допълнителен багажник на покрива. Визуално също е впечатляващ с опционалното лаково покритие "Cooper Bronze" и декоративно фолио "PanAmericana". 

 

Интериор

Дизайнът среща функционалността

Интериорът на новият Caddy PanAmericana впечатлява със стилните си дизайнерски елементи, като цветните декоративни шевове на седалките. Педалите с алуминиева оптика, както и сребристите прагове с надпис "PanAmericana" не само изглеждат елегантно, но са и особено здрави, подходящи за дълги пътувания с цялото семейство. Със своята здравина впечатляват също текстилните стелки и новата тапицерия на седалките "Pinestripe". 

 

Функционално оборудване

Повече комфорт в серийното оборудване

Новият Caddy PanAmericana се предлага серийно с функционално оборудване, което ще улесни Вашето ежедневие в автомобила. Автоматичното включване на фаровете с дневни светлини, както и светлините "Посрещане и изпращаме" са не само практични, но и повишават значително безопасността и са визуален акцент. Дигиталният кокпит повишава комфорта, предлагайки най-съвременните дигитални функции на Active Info Display. Наред с това сеийно се предлагат модерни асистиращи водача системи като асистент за поддържане на лентата "Lane Assist" и асистент за аварийно спиране в градски условия, които могат да повишат Вашата безопасност и тази на останлите участници в движението1.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип