Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
64.195,-
Мощност на двигателя (kW)
85 - 90
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
116 - 122
к.с.
Разход на гориво
0 - 5,7
l/100 km

Нашият експерт на открито: Caddy PanAmericana

Повече от четиридесет години Caddy от Volkswagen Лекотоварни автомобили се утвърждава като универсален автомобил, съчетавайки предимствата на фирмения автомобил със силните страни на семейния автомобил. Caddy PanAmericana също е разработен съгласно този принцип и съчетава елегантен дизайн и здравина. Той е готов за Вашето ежедневие, за големи транспортни задачи и за Вашето следващо пътуване. Открийте акцентите в серийното оборудване:

 

Покажи акцентите в серийното оборудване

 

 

Особено впечатляващ

Екстериор

Създаден за големи задачи

Екстериорът на Caddy PanAmericana цели само едно: възможно най-доброто представяне. Със 17" алуминиеви джанти той демонстрира силата си при дълги пътувания. Предната броня с подкартерна защита и серийните LED предни фарове с LED дневни светлини и LED задни светлини повишават безопасността. Има и практични елементи като серийните сребристи рейки на покрива, така че Вашият Caddy PanAmericana винаги е готов за монтаж на допълнителен багажник на покрива. Визуално също е впечатляващ с опционалното лаково покритие "Cooper Bronze" и декоративно фолио "PanAmericana". 

 

 

Интериор

Дизайнът среща функционалността

Интериорът на Caddy PanAmericana впечатлява със стилните си дизайнерски елементи, като цветните декоративни шевове на седалките. Педалите с алуминиева оптика, както и сребристите прагове с надпис "PanAmericana" не само изглеждат елегантно, но са и особено здрави, подходящи за дълги пътувания с цялото семейство. Със своята здравина впечатляват също текстилните стелки и новата тапицерия на седалките "Pinestripe". 

 

 

Функционално оборудване

Повече комфорт в серийното оборудване

Caddy PanAmericana се предлага серийно с функционално оборудване, което ще улесни Вашето ежедневие в автомобила. Автоматичното включване на фаровете с дневни светлини, както и светлините "Посрещане и изпращаме" са не само практични, но и повишават значително безопасността и са визуален акцент. Дигиталният кокпит повишава комфорта, предлагайки най-съвременните дигитални функции на Active Info Display. Наред с това сеийно се предлагат модерни асистиращи водача системи като асистент за поддържане на лентата "Lane Assist" и асистент за аварийно спиране в градски условия, които могат да повишат Вашата безопасност и тази на останлите участници в движението1.

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип