Меню
Затваряне на менюто
Затвори

10.4.2019 Multivan е „Класик на бъдещето 2019“: Ван иконата печели отново „Motor Klassik Award“.

Би могло да се превърне в традиция: както и предходната година, Multivan на Volkswagen Лекотоварни автомобили спечели избора на списание „Motor Klassik“ за „Класици на бъдещето“. Наградата е от голямо значение, тъй като изборът на читателите е отражение на оценката и запазва стойността на превозното средство.

Класикът от бъдещето

  • Огромно одобрение: 65,5 % от читателите гласуваха за Multivan като "Класик на бъдещето 2019"
  • Новият Bulli малко преди излизането на пазара: Multivan 6.1 ще излезе на пазара с техническо подобрение

Би могло да се превърне в традиция: Както и предходната година, Multivan на Volkswagen Лекотоварни автомобили спечели избора на списание "Motor Klassik" за "Класици на бъдещето". Наградата е от голямо значение, тъй като изборът на читателите е отражение на оценката и запазва стойността на превозното средство. И фактът: от години Multivan е един от автомобилите с най-стабилна стойност от своя клас; сред шофьорите на ванове той се наслаждава на култов статус.

През тази година голям брой от 16 333-те участващи читатели на "Motor Klassik" (Motor Presse Stuttgart) гласуваха в категорията "Vans" за Bulli. Директно от редакцията на "Motor Klassik": "Нашите читатели избират всяка година класиците на годината както от текущата автомобилна година, така и класиците на бъдещето - при това Multivan T6 беше желан толкова много, както никой друг, като обедини 65,5 процента от гласовете."

Наградата "Класици на бъдещето 2019" беше връчена днес в навечерието на изложението Techno-Classica в Есен. Тобиас Твеле, проджект мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили Oldtimer: "Нашата благодарност е за читателите на 'Motor Klassik' и за голямата фен общност на всички поколения Multivan. Накратко най-добрият Multivan на всички времена стъпва на пазара: новият Multivan 6.1. Той има потенциал първото място при 'Класиците на бъдещето' да стане традиция."
 
Новият Multivan 6.1 е малко преди излизането си на пазара. Към най-новите акценти на Bulli 6.1 принадлежат характеристики като за първи път изцяло дигитални инструменти, нови инфотейнмънт системи с постоянна онлайн връзка, многообразие от нови и интерактивни асистиращи системи, конструкции с нов облик и актуализирана програма на ефективни 2,0-литрови турбодизелови двигатели със спектър на мощност от 66 kW / 90 к.с. до 146 kW / 199 к.с.

Volkswagen Лекотоварни автомобили празнува на 31-вото изложение Techno-Classica в Есен 40-тия рожден ден на T3. През 1979 г. на пазара излезе третото поколение на култовия транспортер. Бяха конструирани повече от 1,3 милиона екземпляра. Два от тях стояха в центъра на панаира за класически автомобили (от 10-ти до 14-ти април): един скъпо реставриран бус от 82-ра семейно притежание и един от 92-ра последно лимитирано издание като един от последните в Европа от тази серия. Един мост към 50-те години на миналия век обаче предлага съвсем различен акцент на щанда на Volkswagen Лекотоварни автомобили: първият T1, който е използван като радар при движението на пътищата.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип