Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Над 6000 буса със заявка за участие - билетите за къмпинг зоната на VW Bus Festival 2023 в Хановер вече са разпродадени

Над 6000 буса със заявка за участие - билетите за къмпинг зоната на VW Bus Festival 2023 в Хановер вече са разпродадени

  • Фенове на VW Bus се очакват чак от далечните САЩ и Тайван
  • 13 000 къмпингуващи на VW Bus Festival 2023
  • Фестивалът ще обхване територия от 1 милион квадратни метри
  • Еднодневни билети на цена от 10 Евро

Германското подразделение на Volkswagen Лекотоварни автомобили очаква над 6 000 VW Буса на тазгодишния VW Bus Festival 2023 в Хановер и около 13 000 къмпингуващи на територията на фестивала, който ще се проведе от 23-ти до 25-ти юни 2023. Това означава, че билетите за къмпинг зоната са вече напълно разпродадени. Около 50 000 се очаква да са посетителите на ден през уикенда. Еднодневни билети могат да се закупят през официалния онлайн магазин на: www.vw-bus-festival-2023.de, на цени от 10 Евро за един ден за възрастни и 5 Евро за деца и юноши.

Подготовката за VW Bus Festival върви с пълна сила. Германската автомобилна марка ще зарадва гостите на фестивала с уникални автомобилни изложения, на които ще могат да се видят около 130 класически и актуални модели от лекотоварната гама на Volkswagen. По-специалните модели на VW Бус и техните собственици ще бъдат отличени на специална сцена от близо 1 000 квадратни метра. Притежателите на VW Бус, които са закупили билети за фестивала, ще могат да заявят участие в конкурсите Show & Shine contests на официалната страница на мероприятието, както и да се запишат за участие в конвоя, който ще потегли в петък следобед от завода на VW Лекотоварни автомобили към фестивалната зона.

За същинската фестивална атмосфера ще се погрижат редица интернационални музикални прояви през трите дни на мероприятието. Налични ще са и няколко павилиона, които ще пресъздадат историята на VW Бус - от създаването на легендарния "Plattenwagen", сглобен от работници в завода на VW, за да транспортират с него материали из производствената база във Волфсбург, през всички поколения на VW Бус, до автономния ID. Buzz, който прави препратка напред в бъдещето на градската мобилност.

Най-важното клиентско събитие

"VW Bus Festival за нас е най-значимото клиентско събитие за годината", споделя Ларс Краузе, член на Борда на Директорите Продажби и Маркетинг към VW Лекотоварни автомобили. С посещения на над 6 000 VW Буса, фестивалът се превръща в най-мащабния по рода си. "Билетите за къмпинг зоната са разпродадени два месеца преди старта на фестивала. Това е невероятно!" VW Бус има уникално място в автомобилната история. "Няма друг автомобил с толкова голям брой фенове, и това при всички поколения на модела. И въпреки това, ние не лежим на стари лаври. Нашите актуални модели - T6.1, Multivan и изцяло електрическият ID. Buzz, всички те имат потенциала да се превърнат в автомобилна класика. В края на краищата, всички те са същински VW Бусове", споделя Краузе.

Онлайн магазинът за дневните билети е отворен и все още има време за закупуване на билети, достъпни на ниската тарифа Early Bird price.

Цени на билетите за VW Bus Festival 2023

Еднодневен билет за VW Bus Festival може да се закупи само онлайн от официалната уеб страница на фестивала на: www.vw-bus-festival-2023.de.

 Петък, 23 юни 2023

  • Възрастни: 10 Евро
  • Деца/юноши: 5 Евро

 Събота, 24 юни 2023

  • Възрастни: 15 Евро
  • Деца/юноши: 5 Евро

 Неделя, 25 юни 2023

  • Възрастни: 10 Евро
  • Деца/юноши: 5 Евро

 Свободен достъп за деца под 6 години за всички фестивални дни.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип