Меню
Затваряне на менюто
Затвори

ID. Buzz с официална премиера в България

ID. Buzz с официална премиера в България

Новият електрически ID. Buzz вдъхнови Васко Кръпката и DJ Shosho за съвместен проект.

ID.Buzz е новото поколение изцяло електрически бусове в семейството на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Моделът, вдъхновен от закръгления дружелюбен дизайн на първия модел на компанията - иконичния Transporter T1 (известен още и като Вulli) беше представен официално на българската публика на 14 февруари в центъра за съвременни изкуства "Топлоцентрала" в София.

Събитието събра поколения от верни фенове на марката, които се запознаха отблизо с новия ID. Buzz и товарния му вариант ID. Buzz Cargo. "Големите неща започват с усмивка - а днес ние имаме сериозна причина да се усмихнем и да сме щастливи, защото официално приветстваме нашата нова икона ID Buzz в България" - заяви Изпълнителният директор на Порше България г-н Флориан Пупетер.

Изненада за публиката беше електронната премиера на един стар хит на Васко Кръпката "Блус за VW бус" , в нов електронен прочит на младия диджей Александър Янев (DJ Shosho).

Гостите имаха възможност да сравнят двете поколения на живо с яркозеления и артистично тунингован Т2 на Кръпката от 1979 г., който музикантът на шега нарича Росинант.

Ивайло Кирков бранд мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили представи модела с думите: "Отдавна не е имало толкова ярко присъствие в автомобилния свят! Спокойно можем да кажем, че днес в този специален ден, бъдещето и миналото се срещат тук". ID. Buzz обединява най-важните автомобилни тенденции на нашето време - просторен и маневрен като градска кола - изцяло електрически, с най-модерни системи за асистенция и инфотейнмънт, които доближават автомобила все повече до пълното автоматизирано шофиране".

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип