Меню
Затваряне на менюто
Затвори

#BULLILOVEstories: Истинската любов към Bulli не познава граници

#BULLILOVEstories: Истинската любов към Bulli не познава граници

  • Над 35 000 км с новия ID. Buzz в над 20 държави

  • Впечатляващи кадри и видео документации по темата за привързаността към VW Бус

  • Над 50 фена от Европа и други краища на света разказват своите истории с Bulli и правят първо запознанство с най-новия член на семейството - ID. Buzz

  • Поредицата стартира и в новия Instagram канал на Volkswagen Лекотоварни автомобили "vwcv_news"

Кои са най-емоционалните и откачени истории, които са залегнали в основата на дълбоката връзка, която съществува между VW Бус и неговите притежатели? Bulli просто автомобил ли е или е член на семейството, начин на живот, икона? В продължение на въпроси като тези: "Възможно ли е да поемеш на пътешествие с електрически Bulli?" и "Как закоравели фенове на марката възприемат новия ID. Buzz?", стартира поредицата, която дава разнообразни, забавни, изненадващи и впечатляващи отговори на всички тях. #BULLILOVEstories е може би най-впечатляващата серия изобщо, засягаща темата за глобалния феномен, в който се е превърнал Bulli. В името на каузата пропътувахме 35 000 километра и посетихме над 20 държави с ID. Buzz. Първата история е една любовна история от Швейцария. Всичко по темата може да се открие в социалните канали на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

 

VW Бус е едно от най-популярните превозни средства. Той е много повече от просто автомобил. Независимо дали е модел от първата генерация на Т-серията или по-нов модел. Фенове по целия свят обичат и почитат своя Bulli - по най-различни начини, в малки и големи мащаби. Епизодите от #BULLILOVEstories са точно толкова различни, колкото е и самият VW Бус. Феновете, които посетихме са на възраст от 19 до 80 години. Те са преживели всякакви приключения със своя VW Бус. Всяка история е лична, по своему завладяваща. Впечатляващи са и реакциите на феновете, когато за първи път се срещат с новия ID. Buzz - електрическият Bulli на VW Лекотоварни автомобили, и имат възможността да седнат зад волана му.

Над 50 видеа и постове по темата се споделят в социалните канали на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Първата история е история за любов от Швейцария. Мартин Дус, заедно със семейството си, живее и обожава култа Bulli. Всичко започнало преди няколко години с първия му VW Бус - Еди, модел Т2 от 1974 година. Днес той притежава още няколко модела Bulli, а и семейството му споделя неговата привързаност към култовият автомобил от Хановер. Свидетелство за тази любов е не само самият автомобил, но и брачната халка на младото семейство, върху която е гравиран знакът на VW.

Всички феновете се срещаха с Кристиян Шлютер, който е част от отдел Комуникации към VW Лекотоварни автомобили. Кристиян е добре познат като любител на къмпингуването и е известен с привързаността си към Bulli. Неговата максима за това мащабно турне, на което се отправи с електрическа кола, за да се среща с фенове на марката: "Ако ще правя това, то ще го направя единствено по начина, по който бих го направил с всеки друг модел Bulli. Без особено предварително планиране и с нощуване на борда на ID. Buzz". Как се е справил и каква е обратната му връзка за продължителното му пътешествие с електрически VW кемпър - ще научите в поредицата #BULLILOVEstories.

От настоящия момент, всяка седмица ще се излъчва по едно ново видео по темата. И това ще продължи чак до старта на VW Бус фестивала, който ще се проведе от 23 до 25 юни 2023 година на изложбената площ в град Хановер. Видеата ще са съпътствани от постове, описващи още истории. Над 6 000 кемпъра се очакват в къмпинг зоната в рамките на панаира в Хановер. В рамките на 3дни VW Лекотоварни автомобили ще чества модела Bulli заедно с повече от 100 000 посетители на фестивала.

Видеата и постовете ще са достъпни на тези канали:

Instagram: Instagram VWCV / @vwlekotovarni

YouTube: YouTube VWN

Facebook: Facebook VWN / vwlekotovarni

 

Детайли за турнето с ID. Buzz Pro¹:

  • 35 216 изминати километри
  • 104 дни на път
  • 87 нощи на борда на ID. Buzz

 

ID. Buzz е със следното функционално оборудване:

  • Кутия с охлаждане (между мястото на водача и пътника до него)
  • QUQUQ-box (кухня отзад с конструкция за легло)
  • Допълнително затъмнени странични стъкла

 

Турнето досега е преминало през следните държави: Андора, Австрия, Белгия, България, Чешка Република, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Великобритания, Унгария, Исландия, Италия, Лихтенщайн, Люксембург, Холандия, Норвегия, Румъния, Испания, Швеция, Швейцария и САЩ.

(Към дата 25.11.2022)

 

Турнето все още продължава. Очаквайте още интересни истории, които ще се публикуват поетапно до стартирането на VW Bus Festival.

 

¹ ID. Buzz Pro - консумация на енергия в кВч/100 км комбинирано: 21,7 - 20,6; CO₂ емисии в г/км (комбинирано): 0; само разход и емисии според WLTP и не според NEDC налични за този автомобил.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип