Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen W Bus Festival през юни 2023

Семейството се събира

Volkswagen W Bus Festival през юни 2023

Семейството се събира

Уникален по рода си VW Bus Festival ще се проведе за втори пореден път от 23-ти до 25-ти юни 2023 в град Хановер, Германия.

  • Уникален по рода си VW Bus Festival ще се проведе за втори пореден път от 23-ти до 25-ти юни 2023 в град Хановер, Германия

  • Немският град ще е сцена за култова среща на повече от 100 хиляди фенове на VW бус - от класиката Т1 до новия ID. Buzz

  • Предварителната продажба на билетите вече е в ход

Събитието, което всеки фен на Volkswagen Bus очаква с нетърпение. След старта на предварителната продажба на билетите, вече над 4000 собственика на стари и нови автомобили от цял свят, включително и ентусиасти от Австралия и Америка, са резервирали своето участие.

Събитието е отворено за всеки, който желае да срещне сродни души от цял свят, без значение дали притежава нов или стар VW Bus или кемпър, или пък има желание да представи своята собствена доработка на емблематичния модел. Предвидени са места за къмпингуване на 6000 буса, вълнуваща програма, атрактивни изложби и богат пазар на авточасти и аксесоари за ретро VW модели.

Volkswagen Bus общността не познава граници - заявките за билети са от над 25 държави. Повече от две трети от парцелите на изложбената площ в Хановер вече са разпродадени.

Ларс Краузе, Член на Борда на Директорите за Маркетинг и Продажби към Volkswagen Лекотоварни автомобили споделя: "Зашеметени сме от реакцията на феновете. Те са просто невероятни! С нетърпение очакваме да се срещнем с представители на всички поколения на култовия VW кемпър ван и с ентусиазираните собственици. Разбира се, приветстваме и най-новите членове на Volkswagen Bus общността - новият Multivan и електрическият ID. Buzz."

Още детайли за VW Bus фестивал 2023

Резервации на места за къмпинг се правят само през уеб страницата на фестивала www.vw-bus-festival-2023.de/ Тридневни билети за къмпинг се предлагат на стартова цена от 29 Евро. От Volkswagen Лекотоварни автомобили очакват общо към 100 000 посетители на терен в Хановер през уикенда. Продажбата на билети за еднодневни посещения ще стартира на по-късен етап.

Всеки заинтересован може да открие повече информация за VW Bus фестивал на следните страници и канали:

Официална уеб страница:
www.vw-bus-festival-2023.de 

VW Лекотоварни автомобили във Facebook:
www.facebook.com/VolkswagenNutzfahrzeuge

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип