Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Легендата продължава Кое е общото между a-ha и Volkswagen Лекотоварни автомобили?

Легендата продължава Кое е общото между a-ha и Volkswagen Лекотоварни автомобили?

Една искра е достатъчна, за да разпали идея и да я превърне в легенда.

A-ha са пионерите, които започват да популяризират електрическите автомобили още преди 30 години. Днес посланието им е по-силно от всякога, а Volkswagen Лекотоварни автомобили - средството, с което го пренасяме в ежедневния живот.

Как започва всичко?

През 80-те години на миналия век хитът "Take on me" разнася електронния звук на a-ha по целия свят. Песента се върти по всички популярни радиостанции и печели десетки награди, а клипът към нея печели в почти всички категории на MTV.

Това е моментът, в който a-ha използват славата си за още една революция и представят за пръв път електрически автомобил в родната си Норвегия. Резултатът: 30 години по-късно повече от половината автомобили в Норвегия се придвижват на електричество.

Силата да (пре)откриваш

"Поп музиката се основава на формула, открита преди 40-50 години, но която преоткриваме всеки ден", казват членовете на бандата. За да откриеш нещо легендарно, трябва да развиеш познатото до следващото ниво.

Същия принцип следва и новата линия електрифицирани модели Volkswagen - лекотоварни автомобили, представена от a-ha днес. Микробусът е вечната легенда на Volkswagen и вече го задвижваме с електричество, за да стигнем още по-далече - към едно екологично и по-добро бъдеще.

Присъединете се към пътешествието на a-ha с късометражния документален филм на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Приятно пътуване!

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип