Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Multivan. Готов за новото време.

Новият Multivan. Готов за новото време.

Иновативен, дигитален, ориентиран към бъдещето - това е новият Multivan. Но също така: сигурен, комфортен, функционален. Той е готов за една нова ера - и надгражда върху силните страни на своите предшественици.

 

Миналото среща бъдещето

Поглед назад в 1985 г.: Франкфурт на Майн, месец септември. Всеки посетител на Международното автомобилно изложение, който е имал късмета да се озове на щанда на Volkswagen в точния момент, е станал свидетел на разкриването на една нова концепция за мобилност - световната премиера на първия Volkswagen Multivan. След повече от четири милиона произведени автомобила от модела Transporter, с представянето на Multivan от този ден нататък продуктовата гама е с една идея по-богата. В един от кварталите на Хановер се извършва разработка със следното задание: В допълнение на Caravelle и Kombi, Multivan трябва да е мултиталантът. Претенциите към автомобила тогава били формулирани така: "Възможност за преспиване, пространство за обемни товари и място за цялото семейство, вкл. багажа и хоби оборудването" - изисквания, които никога до този момент не са били удовлетворявани по този начин. Така се родила идея, която се превърнала в идол.

Идеята за Multivan

Тази идея и до днес е в основата на Multivan. Защото колкото са различни притежателите му - пътешественици, семейства, фенове на Bulli, толкова са различни и нуждите, които посреща концепцията на Multivan, отговаряйки същевременно и на очакванията на различни поколения. И на световната си премиера тази година Multivan "отпразнува" тогавашната си идея, но на едно ново ниво на комфортна мобилност. А изискванията? Ами те са си същите, но приложени с нова интерпретация и концепция. Защото един Multivan винаги трябва да бъде истински мултиван: функционален и гъвкав, комфортен и просторен, модерен и иновативен.

Multivan винаги е давал отговори по актуални теми. Дигитализация, устойчивост и новата мобилност - това са актуалните теми на новото време - ние живеем по различен начин, работим по различен начин, мобилни сме по различен начин. Новият Multivan се занимава с тези въпроси и преоткрива себе си по нов начин - без да губи своята Multivan идентичност.

Новият Multivan – традицията среща иновацията

Новият Multivan показва как една базова идея се интерпретира по нов начин: Той остава верен на традиционната си концепция, но я усъвършенства с множество иновации. Още през онази далечна година, на световната премиера на изложението IAA във Франкфурт, първият Multivan беше отпразнуван като автомобил, който, без аналог до момента, съчетава в себе си динамичните показатели на пътническия автомобил, пространството на вана и гъвкавостта на всъдехода. Прилагайки традицията на Multivan по модерен начин и комбинирайки я с иновативни технологии, извънредна теглителна мощност и дигитални функции, създаваме един нов, истински Multivan - такъв, който е готов за новата ера.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип