Меню
Затваряне на менюто
Затвори

27.5 часа - здрав дух, здраво тяло

27.5 часа - здрав дух, здраво тяло

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Красимир Георгиев се впусна в поредното си предизвикателство на столичния стадион "Раковски" и в рамките на 27,5 ч. тегли не по-малко мускулестия пикап Volkswagen Amarok.

Много доброволци се включиха и също изпитаха себе си на трасето с Volkswagen T-Cross. Събитието е част от програмата на Европейска седмица на спорта 2020 и бе с благотворителна цел - в подкрепа на фондация "Кожа - платформа за психично здраве".

По време на събитието всеки присъстващ имаше възможност да се включи напълно безплатно в отворените тренировки на различни видове спорт, които се провеждаха паралелно с тегленето на пикапа. На място присъстваха треньори, спортисти и активни млади хора, като всеки можеше да обмени опит, знания и най-важното - да бъде активен. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип