Меню
Затваряне на менюто
Затвори

27.5 часа - здрав дух, здраво тяло

27.5 часа - здрав дух, здраво тяло

27.5 часа - здрав дух, здраво тяло" с ултра маратонеца и посланик на Европейска седмица на спорта #BeActive Краси Георгиев и Amarok.

Красимир Георгиев се впусна в поредното си предизвикателство на столичния стадион "Раковски" и в рамките на 27,5 ч. тегли не по-малко мускулестия пикап Volkswagen Amarok.

Много доброволци се включиха и също изпитаха себе си на трасето с Volkswagen T-Cross. Събитието е част от програмата на Европейска седмица на спорта 2020 и бе с благотворителна цел - в подкрепа на фондация "Кожа - платформа за психично здраве".

По време на събитието всеки присъстващ имаше възможност да се включи напълно безплатно в отворените тренировки на различни видове спорт, които се провеждаха паралелно с тегленето на пикапа. На място присъстваха треньори, спортисти и активни млади хора, като всеки можеше да обмени опит, знания и най-важното - да бъде активен. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип