Меню
Затваряне на менюто
Затвори

California 6.1 Volkswagen Лекотоварни автомобили е носител на “Златен волан за кемпер 2020“ на сп. Auto Bild

California 6.1 Volkswagen Лекотоварни автомобили е носител на “Златен волан за кемпер 2020“ на сп. Auto Bild

Обновеният California 6.1 спечели престижното отличие „Златен волан 2020“ на Auto Bild“ в категория „Кемпер“. В избора на читателите култовият модел надделя срещу 39 конкурента.

Време за четене 2 мин.

  • Кемпер-иконата спечели доверието на читателите на Auto Bild срещу 39 свои конкурента
  • Отражение на пазарния успех: От моделна линия California са продадени над 190 000 екземпляра, което го превръща в най-успешния кемпер в света. 

В категория "Кемпер" мнозинството от читателите на сп. Auto Bild са гласували за California 6.1. Мултиталантът от Хановер получи 7,51% от гласовете. Още неговият предшественик можеше да се наложи убедително веднага след въвеждането си на пазара. Обновеният California 6.1 е логичното продължение на бестселъра в сегмента. На базата на най-новото поколение на Bulli, California предлага според избрания вариант до 7 седящи места и 5 места за спане.

При всички моделни варианти разгъващият се таван се предлага серийно, както и седалките, които могат да се преобразуват в легло. Мебелите за къмпинг, умело прибрани в задната врата, са само един пример за това, колко обмислен във всеки детайл е обичаният кемпер.


California 6.1 е многофункционален ван и кемпер в едно: предлага най-доброто от два свята. Именно това прави този модел на Volkswagen толкова обичан от десетилетия и го превръща в най-предпочитания кемпер в света.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип