Меню
Затваряне на менюто
Затвори

California 6.1 Volkswagen Лекотоварни автомобили е носител на “Златен волан за кемпер 2020“ на сп. Auto Bild

California 6.1 Volkswagen Лекотоварни автомобили е носител на “Златен волан за кемпер 2020“ на сп. Auto Bild

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Време за четене 2 мин.

  • Кемпер-иконата спечели доверието на читателите на Auto Bild срещу 39 свои конкурента
  • Отражение на пазарния успех: От моделна линия California са продадени над 190 000 екземпляра, което го превръща в най-успешния кемпер в света. 

В категория "Кемпер" мнозинството от читателите на сп. Auto Bild са гласували за California 6.1. Мултиталантът от Хановер получи 7,51% от гласовете. Още неговият предшественик можеше да се наложи убедително веднага след въвеждането си на пазара. Обновеният California 6.1 е логичното продължение на бестселъра в сегмента. На базата на най-новото поколение на Bulli, California предлага според избрания вариант до 7 седящи места и 5 места за спане.

При всички моделни варианти разгъващият се таван се предлага серийно, както и седалките, които могат да се преобразуват в легло. Мебелите за къмпинг, умело прибрани в задната врата, са само един пример за това, колко обмислен във всеки детайл е обичаният кемпер.


California 6.1 е многофункционален ван и кемпер в едно: предлага най-доброто от два свята. Именно това прави този модел на Volkswagen толкова обичан от десетилетия и го превръща в най-предпочитания кемпер в света.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип