Меню
Затваряне на менюто
Затвори

8.7.2019 Legion Run 2019

Два метра свободно падане в студен басейн, изкачване по стръмна 5-метрова рампа, лазене в кални ровове, преминаване през контейнери с лед, трасе с бодлива тел и още куп препятствия превърнаха Legion Run 2019 в незабравимо приключение за всички легионери!

Екстремното състезание бе изпитание за силата и издръжливостта на петте хиляди участници и зрелище за над 2500 зрители. Смелчагите превъзмогнаха страха си с подкрепата на Amarok, който участваше в трасето като част от едно от най-тежките препяствия - Рубикон.

Петимата ни смели състезатели от Amarok Team се изправиха срещу несговорчиви препятствия с невероятен устрем и вдъхновяваща решителност. Отборът носи името Amarok Team в чест на пикапа на Volkswagen, достоен за титлата "модел за подражание".

Във фестивалната зона се проведе офроуд тест драйв с Amarok, а всички участници в него получиха подарък моментна снимка с рамка за спомен.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип