Системи за отопление

Просто отпуска на топло

Вие къмпингувате не само при хубаво време, но понякога с удоволствие пътувате и в по-хладно време. Много добре, тогава Grand California и Вие напълно си подхождате. Остава само въпросът: как искате да се отоплявате? Тъй като от източник на топлина до източник на топлина има разлика. Изберете от четирите опции точно тази, която перфектно отговаря на Вашите планове за ваканцията.

Централен модул за управление

На централния модул за управление със сензорен дисплей на отоплението, водоснабдяването и соларния панел всичко може удобно да се отчете и настрои на едно място, което прави модерното къмпингуване чудесно. 

Опционалено стационарното отопление с

Управляващият модул на стационарното управление е лесно достъпен в подпокривното пространство в кабината на водача. Сензорният екран улеснява регулирането и програмирането на стационарното отопление.

Въздушно отопление/ бойлер за топла вода с работа на газ

Въздушно отопление и бойлер за топла вода с работа на газ (две газови бутилки по 11 кг). Пет вентилационни отвора разпределят равномерно топлия въздух от инсталацията с мощност 6 kW във вътрешното пространство. Освен това се акумулират 10 л топла вода за кухнята и банята.

 

Опционално въздушно отопление/ бойлер с работа на газ и ток

В допълнение към функциите на въздушното отопление/ бойлер с работа на газ отоплението в автомобила може да работи и на ток. За целта е нужен външен източник на ток.

 

Опционално въздушно отопление./ бойлер за топла вода с работа на дизел и ток

Освен въздушно отопление/ бпйлера с работа на газ и ток се предлага и комбинирано отопление и подгряване на вода с работа на дизел и ток. Така се постига особено продължително независимо снабдяване с топлина и се пести тегло благодарение на отпадането на двете големи газови бутилки. За готвене се носи газова бутилка от 5 кг.

 

Опционалнен воден отоплител  с програмируемо стационарно отопление

То подпомага загряването на автомобила и чрез функцията за програмиране дава възможност за до 60 минутно предварително затопляне на автомобила, напр. за бързо размразяване на стъклата на кабината на водача.

 

Опционално стационарно отопление плюс доотоплител

Работещото с гориво стационарно отопление бързо затопля вътрешността през вентилационните отвори. Опционално е налично дистанционно управление.

 

Опционално стационарно отопление плюс допълнително водно отопление, по желание програмируемо

Работещото с гориво стационарно отопление бързо затопля вътрешността през вентилационните отвори. Допълнително водно отопление подпомага загряването на автомобила при работещ двигател. ­Предварително затопляне на автомобила може да се програмира или да стартира с опционалното дистанционно управление.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип