Осветление

"Изключете се", включете лампата за четене

От колко време очаквате най-накрая да замените отчетите с новото Ви криминале? През отпуската понякога няма нищо по-хубаво от това, до късно през нощта да четете новата си любима книга. Благодарение на добре обмислената концепция за осветлението в Grand California можете да правите точно това. Или просто да се отпуснете при уютно осветена атмосфера.

Осветление във вътрешното пространство  

За уютното осветление се грижат главната светлина над горните шкафове, работна лампа над кухнята и осветлението на къта за хранене.

Изображение показва Grand California 680.

Опционално амбиентно осветление на горните шкафове (без изобр.)

Многоцветната LED лента се управлява чрез централния модул за управление. Желаният цвят и комутационното положение могат да се регулират.Осветление за пространството пред автомобила от страната на пътника до водача (без изобр.)

При отключването и заключването на Grand California LED светлината за кратко се включва и автоматично се изключва отново. Ако натиснете превключвателя на светлините, естествено, тя остана включена.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип