CCS бързо зареждане

Зареждане на път

Благодарение на Combined Charging Systems (CCS) е възможно литиево-йонната акумулаторна батерия да бъде свързана както към прав, така и към променлив ток. Това позволява зареждане на обществени станции за бързо зареждане CCS, както и на собствени зарядни устройства тип Wallbox.

Прав ток

На обществените зарядни станции новият e-Crafter се зарежда особено бързо. Зарядната система CCS позволява мощност на зареждане от 40 кВт и успява да зареди литиево-йонната акумулаторна батерия за приблизително 45 минути до 80 % степен на зареждане1. В близко бъдеще зарядните колонки ще доставят дори до 350 кВт прав ток.

1 Времето за зареждане от обществени зарядни станции се постига чрез серийната бързо зарядна система CCS. Комбиниран разход на електричество: 21,5 кВтч/100 км (съответно 215 Втч/км).
CO2-Emissionen: 0 г/км (отнася се за емисиите CO2 отделени по време на движение, общото количество емисии CO2 зависи от произхода на електричеството. Поради това Volkswagen препоръчва употребата на екологичен ток). 

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип