Бази и кабини

Има за почти всяка надстройка

Различните задачи изискват индивидуални надстройки. С многобройните си варианти Crafter Шаси-кабина е подходящ за почти всяко индивидуално решение. Единична или двойна кабина? Средна база (L3), дълга база (L4), дълга база "plus"(L5)? Вие решавате. В крайна сметка Вие най-добре знаете от какво се нуждае Вашия бизнес.

Среднa база, единична кабина

С дължина 5 996 мм осигурява място за трима човека.

Среднa база, двойна кабина

С дължина 5 996 мм осигурява място за седем човека.

Дълга база, единична кабина

С дължина 6 846 мм осигурява място за трима души.

Дълга база, двойна кабина

С дължина 6 846 мм осигурява място за седем души.

База дълга "plus"1, Единична кабина

С дължина от 7 404 мм Crafter Бордови с дълга база "plus" и единична кабина има товарна площ до 9,6 м² и осигурява място за трима души.

1 Налично само при единична кабина

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип