Товарна площ

За всяка поръчка правилната големина

Ако искате да постигнете много, трябва да можете и да превозвате много. Вие най-добре знаете колко точно. Затова Crafter Бордови се предлага с до три различни дължини на автомобила и с единична или двойна кабина. Вие решавате какъв е капацитетът на вашата фирма.

Средна база, единична кабина

Crafter Бордови средна база единична кабина е дълъг 6 204 мм. Товарната площ е до 7,1 м² и място за до трима души.

Средна база, двойна кабина

С дължина от 6 204 мм Crafter Бордови средна база двойна кабина има товарна площ до 5,5 м2. В допълнение превозва до седем души.

Дълга база, единична кабина

Crafter Бордови дълга база единична кабина привлича с дължина 7 004 мм, товарна площ до 8,8 м² и място за до трима души.

Дълга база, двойна кабина

Crafter Бордови дълга база двойна кабина привлича с дължина 7 004 мм, товарна площ до 7,1 м² и място за до седем души.

База дълга "plus"1, Единична кабина

С дължина от 7 404 мм Crafter Бордови дълга база "plus" единична кабина има товарна площ до 9,6 м² и осигурява място за трима души.

1 Налично само при единична кабина

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип