Системи за безопасност

Серийно оборудване за повече сисгурност

Crafter Бордови разполага с богат асортимент защитно оборудване.

Мултиколизионна спирачка1

Инициира процес на спиране след сблъсък, за да предотврати в идеалния случай последващи сблъсъци. С кратко отлагане, скоростта на автомобила постепенно се намалява до 10 км/ч, като водачът по всяко време може да поеме контрола.

Електронна стабилизираща програма1

Чрез задействане на спирачките на отделни колела тя предотвратява недостатъчното или прекаленото завиване­.

Регулиране на приплъзването на задвижването (ASR)1

Предотвратява превъртането на колелата.

Антиблокираща система (ABS)1

Предотвратява блокирането на колелата и запазва по този начин управляемостта на автомобила.

Електронна блокировка на диференциала (EDS)

Разпределя задвижващата сила към колелата без приплъзване.

Сигнал при непоставени колани

Сигнализира на водача, че коланът не е поставен, и подканва към поставянето му - визуално след стартиране на двигателя и звуково след потегляне.  

Въздушна възглавница за водача

Предлага серийно най-добрата защита при фронтален сблъсък. Опционално се предлага и странична въздушна възглавница за главата.

1 В рамките на ограниченията на системата

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип