Портове и електрически връзки

Намиране на връзка навсякъде

Зареждайте безпроблемно мобилен телефон, лаптоп или инструменти, докато пътувате от една среща към друга. В кабината на Crafter Бордови ще откриете USB порт и много контакти:

  • опционално място за допълнителни бутони за функциите на надстройките
  • опционален USB порт за зареждане на мобилни устройства
  • опционална Bluetooth система "свободни ръце" за разговори с мобилни телефони с връзка към всички радио- и навигационни устройства
  • до четири 12 V букси и опционален 230 V контакт (300 W) за зареждане на акумулаторни батерии на инструменти и лаптопи (не е представено на изображ.)

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип