Обезопасяване на товара

Седи, пасва и не се клати

Crafter Бордови има много място за материали, инструменти, пакети и множеството други неща, които ви трябват през целия работен ден. Освен това предлага и много хитри начини да ги фиксирате. Така товарът достига целта си лесно и в безупречно състояние. Разполагате със следните решения:

  • халки за обезопасяване
  • кутия за съхранение върху товарната платформа1
  • кутии за инструменти (без изобр.)

Халки за обезопасяване

За обезопасяване на товара са монтирани до десет прибиращи се в пода халки за обезопасяване, които могат да се приберат плътно в товарната площ. 

Кутия за съхранение за товарната платформа1

Стабилно монтираната върху товарната платформа кутия за съхранение от алуминий предлага вместимост от 640 л и товароносимост от 200 кг. Автоматично отваряне и застопоряване на капака чрез газов амортисьор.

Кутии за инструменти

От всяка страна на автомобила под товарната площ могат да се монтират до пет заключващи се кутии за инструменти. Всяка от тях е с вместимост от 71,5 л и товароносимост от 40 кг.

1 Може да удължи срока за доставка.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип