Навигационна система

Сигурно достигане на целта. Открийте повече.

Когато следва среща след среща, няма време за обиколни пътища. С навигационната система "Discover Media" стигате до целта направо, като едновременно слушате и любимата си музика. С перфектно качество на звука, разбира се.

Навигационна система "Discover Media"

  • Car-Net Guide & Inform също и с връзка с Car-Net App-Connect
  • 20,3 см (8,0 цола) TFT цветен дисплей и сензорен екран със сензор за близост
  • CD плейър с MP3
  • Мощност 4 x 20 Watt с четири високоговорителя
  • Двоен тунер с PhasenDiversity
  • Порт AUX-IN и USB, Bluetooth връзка и два SD слота в жабката
  • SD карта с карти, включително безплатна актуализация на картите благодарение на Volkswagen MapCare

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип