Мобилни онлайн услуги

Навсякъде в мрежа – и информирани

Получавайте най-актуалната пътна информация директно от Интернет. Задайте най-прекия път до следващата бензиностанция. Използвайте приложенията на вашия смартфон и по време на движение. Получавате напомняне за сервизно обслужване и директно предупреждение при опит за кражба. С мобилните онлайн услуги "Car-Net" пътувате по-комфортно, по-сигурно и сте максимално информирани. 

Car-Net App-Connect1

Повече информация и развлечение в движение чрез свързване на Вашия смартфон с Car-Net App-Connect чрез USB-порт в автомобила. Car-Net App-Connect извежда съвместими приложения от Вашия смартфон на сензорния дисплей на опционалната радио- или навигационна система. Така от сензорния дисплей можете в движение удобно да управлявате определени приложения чрез Android Auto™, Apple CarPlay™ или MirrorLink™

Car-Net Guide & Inform2

Ако Вашият автомобил е оборудван с опционална навигационна система, можете да активирате онлайн услугите Сar-Net Guide & Inform. За първите три години след Вашата регистрация услугите Guide & Inform се предоставят безплатно. По този начин можете да използвате два вида услуги: услуги, които използвате директно в автомобила, и услуги, които конфигурирате от вкъщи - от портала за клиенти или с приложението Car-Net. За да използвате услугите Guide & Inform в автомобила, създайте с помощта на Вашия смартфон хотспот или използвайте опционалния Volkswagen CarStick.

Car-Net App-Connect се предлага само с радиосистема „Composition Media“ или с навигационната система „Discover Media“. Car-Net App-Connect обхваща технологиите MirrorLink™, CarPlay™ и Android Auto™. Наличието на тези технологии може да е различно в различните страни. Моля, обърнете внимание, че в момента Car-Net App-Connect не се поддържа от всички мобилни телефони на пазара. Volkswagen работи в сътрудничество с големите производители на смартфони, за да подпомогне разпространяването на поддръжката на Car-Net App-Connect.

Използването на Car-Net Guide & Inform е възможно само с опционалното оборудване навигационна система „Discover Media“ . Допълнително се нуждаете от мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което поддържа възможността да служи за мобилен WLAN хотспот, или от Volkswagen UMTS-CarStick със SIM-карта на произволен мобилен оператор с допълнителни такси. Услугите Guide & Inform са налични само с настоящ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Чрез получаването на пакети с данни от интернет в зависимост от Вашия мобилен план и особено в чужбина могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Поради обема на използваните мобилни данни в рамките на употребата на услугите Car-Net препоръчваме договарянето на твърдо фиксирана такса за данни с Вашия мобилен оператор. За използването на Car-Net се сключва онлайн отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни след предаване на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen-car-net.com/portal. Наличието на услугите Car-Net може да е различно в различните страни. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени по време на този срок.Повече информация за Car-Net ще получите на www.volkswagen-car-net.com/portal и от Вашия Volkswagen партньор, а информация за условията на Вашия мобилен план – от Вашия мобилен оператор.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип