Радиосистеми

Доброто забавление прави удоволствието от шофирането двойно

Ефективният двигател и висококачественото и иновативно оборудване в California 6.1 се грижат за комфортното пътуване. Но какво е едно пътешествие без подходящата музика и то с високо качество на звука?

Радиосистема "Composition Colour"

  • цветен сензорен дисплей с размер 16,5 см (6,5 инча)
  • мощност 4 x 20 W и четири, респ. шест високоговорителя
  • слот за SD карта, два външни USB входа и Bluetooth връзка за мобилен телефон
  • поддържа базовите услуги на We Connect1

За използване на услугите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски акаунт и да влезете в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да имате сключен отделен договор онлайн за We Connect, респ. We Connect Plus с Volkswagen AG. При We Connect Plus разполагате със срок от 90 дни след предаването на автомобила, за да го регистрирате в Интернет на адрес portal.volkswagen-we.com и да използвате услугите безплатно за целия договорен период.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип