Модул за управление на кемпер

Екстра с много екстри

Различни климатични зони. Неравни пътища. Непознати места - когато пътувате, непрекъснато трябва да се приспособявате към нови обстоятелства. За щастие California 6.1 винаги Ви идва на помощ. С модула за управление на кемпер имате на разположение цифров централен модул, през който удобно можете да управлявате множество функции. Елементите от менюто се избират интуитивно през сензорния дисплей. След това вградените консуматори могат да бъдат пуснати с помощта на въртящия се бутон.

Управление на електрохидравличния повдигащ се покрив

За да отворите повдигащия се покрив, не е нужно да правите нищо друго, освен... да си седите. С модула за управление за кемпер можете лесно да управлявате дори и покрива.

Контрол на количеството електроенергия и прясна вода

Ще стигне ли токът и водата и за следващата отсечка? Проверете бързо - модулът за управление за кемпер ще Ви покаже актуалното състояние на водния резервоар и на заряда на батерията.

Индикация за наклона на автомобила

Криволичещи пътеки, остри склонове, неравни терени - където и да попаднете, няма да загубите равновесие. Благодарение на модула за управление на кемпер винаги знаете точния наклон на автомобила.

Стационарно отопление

Контролният панел е лесно достъпен, разположен в таванния модул. Сензорният дисплей улеснява регулирането и програмирането на стационарното отопление. За първи път е възможно даже да се стартират и от Вашия смартфон.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип