Асистенти за паркиране

Вашето осмо и девето чувство за удобно паркиране

Различните асистенти за паркиране ще Ви улеснят живота.

Асистент за паркиране "Park Assist"1

Поема управлението при перпендикулярно и успоредно паркиране. Видеото към асистиращата система показва пример с модела Crafter.

Асистент при маневриране при теглене на ремарке "Trailer Assist"1

Улеснява маневрирането с прикачено ремарке при перпендикулярно паркиране, както и при нужда от прецизно движение на заден ход. Видеото към асистиращата система показва пример с модела Crafter.

Асистент за излизане от паркомясто1

Подпомага при напускане на паркомясто на заден ход. Ако водачът не реагира на предупредителния звуков сигнал при критично приближаване до друг автомобил, спирачката автоматично се задейства. Видеото към асистиращата система показва пример с модел Crafter.

Камера за движение на заден ход "Rear View"

Улеснява паркирането, като показва на дисплея на радио- или навигационната система ограничено изображение на зоната зад автомобила. Допълнителни помощни линии подпомагат паркирането.

В рамките на ограниченията на системата.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип