Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy N1 наличен на склад

Многофункционалният Volkswagen Caddy е пълен с възможности. Включително с възможност за ползване на данъчен кредит.

Възползвайте се от преференциална цена за налични складови автомобили от 40 990 лв. без ДДС до изчерпване на наличностите


Caddy от пето поколение е идеалният партньор както за тежките задачи на работното място, така и за леките безгрижни моменти със семейството.

Комфортът - стилен и иновативен:

Caddy е базиран за първи път на модулната система за напречно монтирани двигатели MQB, благодарение на която комфортът на возене е издигнат на съвсем друго ниво, а изцяло новият дизайн гали погледа на всички минувачи. Иновациите обаче не спират дотук - асистиращите системи за водача, висококачественият дигитален кокпит и авангардният инфотейнмънт с мобилни онлайн услуги правят преживяването в колата истинско удоволствие, независимо къде отивате.

  

Оптимално функционален

Натовареното ежедневие винаги е готово да ни поднесе изненади - затова градският ван на Volkswagen предлага всякакви решения. Може да го използвате като просторен, семеен автомобил с място за 4+1 души на борда, но и може да разчитате на него за тежките работни задачи, благодарение на възможността да натоварите до 2 европалета при изваден 2-ри ред седалки.

  

Възползвайте се от правото на ползване на данъчен кредит и усетете комфорт, стил, иновация и функционалност с пето поколение Caddy.

Разгледайте наличностите или конфигурирайте своя Caddy.
За повече информация или тестово шофиране, посетете най-близкия до вас дилър на Volkswagen.

Посочената цена е без ДДС и се отнася за модел Caddy пътническа версия. Предложението се отнася за автомобили на склад и важи до изчерпване на наличностите.
Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.
Комбиниран разход на гориво: 4,8 - 5,9 л/100 км, комбинирани CO₂ емисии: 145 г/км (данни по WLTP).

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип