Асистенти за паркиране

Вашето осмо и девето чувство за комфортно паркиране

Различните асистенти за паркиране в Caddy Cargo ще улеснят живота Ви.

Асистент за излизане от паркомясто "Rear Cross Traffic Alert"1

При излизане от паркомясто на заден ход може да наблюдава улицата, перпендикулярна на паркомястото, може да регистрира приближаващи се обекти и може да предотврати предстоящи удари чрез автоматично задействане на спирачките.

Видеото към асистиращата система показва пример с модела Crafter.

Асистент за маневриране с ремарке (без изобр.) 1 2

Може да улесни маневрирането с прикачено ремарке при перпендикулярно паркиране, както и при необходимост от прецизно движение на заден ход.

Асистент при движение на заден ход1 (без изобр.)

При паркиране или излизане от паркомясто може да спре автоматично, ако сензорите за паркиране или задният радар регистрират препятствие.

В рамките на ограниченията на системата.

Ще бъде налично на по-късен етап.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип