Moдерни асистиращи ­системи

С мисъл и грижа за Вас

За да може всяко пътуване да завършва също толкова спокойно, колкото е започнало, Caddy California предлага множество асистиращи системи, които се намесват превантивно в критични ситуации.

 

Асистент при излизане от паркомясто1

Може да ви помогне при излизане от мястото за паркиране на заден ход. Ако водачът не реагира на предупредителния сигнал за опасно приближаващо отстрани превозно средство, системата може да задейства спирачките. В клипа за асистиращата система е показан за пример моделът Crafter.

Lane Assist2

Системата следи лентата за движение с помощта на многофункционална камера и коригира управлението при опасност от неволното напускане на границите й. В клипа за асистиращата система е показан за пример моделът Crafter.

Trailer Assist1

Може да улесни управлението на автомобила и ремаркето при перпендикулярно паркиране, както и при прецизни маневри на заден ход за приближаване до товарни рампи и други подобни. В клипа за асистиращата система е показан за пример моделът Crafter.

Travel Assist и Emergency Assist(без илюстрация)

При пътуване по магистрала и първокласни пътища Travel Assist може да съдейства за поддържане на лентата и скоростта, спазвайки зададената дистанция до автомобила отпред. В комбинация с трансмисията с два съединителя DSG системата улеснява и движението в задръствания и натоварен трафик с често тръгване и спиране.

Im Rahmen der Grenzen des Systems.

Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Запознайте се с
новия Caddy California

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип