Онлайн стационарно отопление1

Без повече стъргане на стъкла

Перфектно за студените дни: използвайте приложението We Connect, за да затоплите Вашия автомобил преди тръгване. Можете да зададете и час на тръгване предварително, за да знае Вашият автомобил кога да включи отоплението и да бъде готова за пътуване. Край на стъргането на лед през зимата - и на студените крака също.

Услугата е налична за повечето водни стационарни отоплители. Не е съвместимо с автомобили, оборудвани с въздушно стационарно отопление

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип