Информация в реално време

Избягвайте задръстванията спокойно

Ако има задръстване след изхода на магистралата, Вашата навигация знае. Благодарение на информацията в реално време от We Connect Вашата навигация става по-интелигентна. Услугата "Онлайн информация за трафика" Ви предоставя информация за задръствания, ремонти или опасни участъци, а онлайн преизчисляването Ви предлага оптимизиран маршрут до Вашата цел. Благодарение на онлайн актуализацията Вашата карта е винаги актуална, дори когато пътувате в нови райони.

В рамките на ограничението на системата

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип