Онлайн гласово управление1

Независимо дали искате да промените песента, да отговорите на повикване или да въведете нова дестинация в навигационното устройство: с опционалния, интуитивен онлайн гласов контрол, вече няма да се разсейвате от бутоните и докосването. Просто кажете на глас какво искате - вашето превозно средство ще свърши останалото. Така че винаги имате пред себе си най -важното: пътя.

Гласовото управление е възможно към момента на следните езици: немски, английски, френски, испански, чешки и италиански.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип