Аварийно повикване

Пътна помощ с едно натискане на бутон

Повредите обикновено се случват внезапно и неочаквано и са изключително изнервящи. За да можете да продължите пътуването възможно най-бързо, използвайте и активирайте аварийно повикване с натискане на бутон във Вашия автомобил - позицията и данни за автомобила ще бъдат изпратени към аварийната служба на Volkswagen. Ще бъдете свързани със сътрудник, за да установите причината за повредата. И ако проблемът не може да бъде решен - мобилният сервиз е вече на път.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип