Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Поемане към нова ера Новата Volkswagen колекция

Позволете си да бъдете въодушевени от колекцията на Volkswagen. Открийте модни аксесоари, облекла и практични предмети за ежедневието.

Облечете се в Volkswagen стил

Изразете страстта си към Volkswagen с нашите ексклузивни облекла. Независимо дали става дума за тениски, пуловери или зимни якета с брандирано лого в модерни цветови нюанси, в предложенията ще намерите за всеки по нещо. 

Продукти за Вашето следващо пътуване

За да сте добре оборудвани, когато сте напът, сред предложенията ще намерите няколко полезни артикула. Какво ще кажете за просторна пътна чанта, практична термочаша или чадър, в случай че вали?

Чанта за пътуване


Независимо какви планове имате за свободното време, било то тренировка или кратко пътуване, с тази чанта сте готови за всякакви ситуации.

Повече за чантата

Термочаша


За жадните напът. Отпийте с удоволствие от стилната термочаша.

Повече за термочаша

Чадъри


За да не рискувате докато се разхождате да завали, разгледайте чадърите от колекцията на Volkswagen.

Повече за чадъри

Плажна кърпа

След скок в прохладната вода можете да се подсушите с тази стилна хавлия, изработена от висококачествен памучен плат. Но тя е също толкова подходяща, както за одеяло за пикник, така й за постелка, върху която да играят Вашите деца по време на следващото им пътуване до плажа. 

Плюшени животни

Направете подарък на своите малчугани и ги зарадвайте с меките играчки зайче и мече. Плюшените приятели са изработени от особено пухкав и кадифен материал и могат да се перат при 30 °C. 

Пъзел

Играй и се забавлявай: Пъзелът от 7 части не само забавлява децата, но и стимулира координацията между ръцете и очите, развива фините моторни умения и подпомага за концентрацията. Играта е подходяща за деца на възраст от 18 месеца. 

Практични продукти за Вашето ежедневие


Открийте разнообразие от артикули с неповторимия дизайн на Volkswagen. От практична сгъваема кутия, микрофибърна кърпа за почистване на очила, кабел за зареждане с различни видове USB входове до много други модерни и функционални продукта, като например връзка за ключове или многофункционален шал. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип