Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Световна премиера на 7-ми юли: Новият Amarok създава апетит за още

Световна премиера на 7-ми юли: Новият Amarok създава апетит за още

  • Първа публична изява за новия премиум пикап
  • Под мотото "Без значение какво" Volkswagen Лекотоварни автомобили представят изцяло обновения си пикап
  • Кратко видео създава апетит в истинския смисъл на думата

На 7-ми юли премиум пикапът от Volkswagen Лекотоварни автомобили чества своята дигитална премиера. И се разкрива за първи път пред очите на света без прикритие. Наред с уникалния си дизайн, изцяло обновеният Amarok предлага редица акценти и технически нововъведения в В-сегмента на пикапите.

"Бунтар", "боец" и същевременно стожер за семейството и всяко професионално начинание, но винаги с ясната цел да носи отговорност. Новият премиум пикап от Volkswagen Лекотоварни автомобили помага навсякъде където трябва на своите собственици. Именно затова лайтмотивът на най-новото поколение Amarok гласи "Без значение какво" или накратко - независимо какво предстои.

Тук може да видите краткото видео в YouTube, което буквално поражда апетит за предстоящата премиера, която може да се проследи на живо на 7-ми юли от 11.00 ч. Източноевропейско време.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип