Меню
Затваряне на менюто
Затвори

EVN България се довери на Volkswagen Лекотоварни автомобили

EVN България се довери на Volkswagen Лекотоварни автомобили

Компанията допълни своя автопарк с 31 товарни Transporter 6.1 с двойно задвижване.

EVN България - част от голямото семейство на австрийския концерн EVN AG, една от най-големите фирми за производство и пренос на електроенергия в Европа, се довери за пореден път на Volkswagen. Компанията допълни своя автопарк с 31 товарни Transporter 6.1 с двойно задвижване. Автомобилите са дооборудвани като мобилна работна станция. Те ще се използват основно за поддръжка на електроразпределителната мрежа в труднодостъпни райони в Югоизточна България. В този смисъл автомобилите ще подсигурят обслужването и сигурното електрозахранване на 1,6 милиона клиента.

 

Закупените автомобили са резултат на проведена обществена поръчка. Спечелването на процедурата е показател за добрата подготовка на Порше БГ в отговор текущите нужди на EVN България. "В лицето на представителите на вносителя на Volkswagen винаги сме имали коректно партньорство, което ни води до дългосрочно и стабилно сътрудничество. Качеството на доставените автомобили подпомага в значителна степен съвместната ни работа" - споделя Петър Костадинов, ръководител oтдел "Комуникации" на EVN България.

 "За нас е чест Volkswagen Лекотоварни автомобили да бъде марката, на която EVN България доверява придвижването в труднопроходими терени  и сме горди от това признание за безспорните технически качества на автомобилите. Благодарение на добре развитата дилърска мрежа на Volkswagen успяваме да осигурим поддръжка на автомобилите в цялата област на работа на EVN - от Бургас до Пловдив и региона", допълва Ивайло Кирков, бранд мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Амбицията на Порше БГ е, както и досега, цялата структура да съдейства в максимална степен на лоялните си клиенти във всяка една ситуация и занапред немската марка да бъде винаги сред основните доставчици на мобилност за EVN България.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип