Меню
Затваряне на менюто
Затвори

EVN България се довери на Volkswagen Лекотоварни автомобили

EVN България се довери на Volkswagen Лекотоварни автомобили

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

EVN България - част от голямото семейство на австрийския концерн EVN AG, една от най-големите фирми за производство и пренос на електроенергия в Европа, се довери за пореден път на Volkswagen. Компанията допълни своя автопарк с 31 товарни Transporter 6.1 с двойно задвижване. Автомобилите са дооборудвани като мобилна работна станция. Те ще се използват основно за поддръжка на електроразпределителната мрежа в труднодостъпни райони в Югоизточна България. В този смисъл автомобилите ще подсигурят обслужването и сигурното електрозахранване на 1,6 милиона клиента.

 

Закупените автомобили са резултат на проведена обществена поръчка. Спечелването на процедурата е показател за добрата подготовка на Порше БГ в отговор текущите нужди на EVN България. "В лицето на представителите на вносителя на Volkswagen винаги сме имали коректно партньорство, което ни води до дългосрочно и стабилно сътрудничество. Качеството на доставените автомобили подпомага в значителна степен съвместната ни работа" - споделя Петър Костадинов, ръководител oтдел "Комуникации" на EVN България.

 "За нас е чест Volkswagen Лекотоварни автомобили да бъде марката, на която EVN България доверява придвижването в труднопроходими терени  и сме горди от това признание за безспорните технически качества на автомобилите. Благодарение на добре развитата дилърска мрежа на Volkswagen успяваме да осигурим поддръжка на автомобилите в цялата област на работа на EVN - от Бургас до Пловдив и региона", допълва Ивайло Кирков, бранд мениджър на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Амбицията на Порше БГ е, както и досега, цялата структура да съдейства в максимална степен на лоялните си клиенти във всяка една ситуация и занапред немската марка да бъде винаги сред основните доставчици на мобилност за EVN България.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип