Bulli беше отново сглобен, така че беше време да се унифицира напълно преработеният двигател с каросерията - сватбата. Чуха се неговите първи тактове. В следващите работни стъпки продължи работата по осите, за да може Bulli отново да се изправи на собствените си "крака". тук нашите работници работеха по едно или друго предизвикателство. Трябваше напр. да бъде елиминирана инконтиненцията на нашия Bulli. В същото време се работеше и по стационарното отопление, за да бъде то отново във форма.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ние реставрираме един VW Комби T1. Bulli reloaded.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип