Онлайн стационарна вентилация

Горещ паркинг, приятно хладен интериор

Започнете пътуването си с приятно чист въздух вътре в автомобила, дори в горещите летни дни. С функцията онлайн стационарна вентилация можете спокойно да контролирате вентилацията във Вашия паркиран автомобил удобно през приложението We Connect или през портала и да го програмирате за желания час на тръгване. Така можете да се наслаждавате на приятен хладен интериор след горещ ден на плажа - въпреки че Вашия автомобил е паркиран на слънце.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип