Медия-стрийминг

Безгранично забавление

Вашата инфотейнмънт система вече Ви дава достъп до добре познатите стрийминг платформи Apple Music или Tidal1. Влезте, използвайте данните си за вход, наслаждавайте се на музиката. 

За използването на функционалностите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски акаунт и да влезете в We Connect с потребителско име и парола. Наред с това трябва да сключите онлайн We Connect, съответно We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За We Connect Plus имате срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрирате автомобила на myvolkswagen.net/bg/bg.html или в приложението "Volkswagen We Connect" (достъпни в App Stro и Google Play Store) и да използвате услугите през целия договорен безплатен период. Използването на мобилните онлайн услуги на We Connect е възможно само чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с тях разходи за данни, направени в Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на обхвата на мрежата, с изключение на услугите "Streaming & Internet", както и In-Car Shop. За използването на услугите "Streaming & Internet", In-Car Shop както и на WLAN хотспота могат да се закупят платени пакети с данни чрез външния партньор на мобилни услуги "Cubic Telecom" и да се използват в областта на покритие на мрежата в много европейски страни. Информация относно цените и поддържаните страни ще намерите на vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и мултимедия стрийминг през мобилно крайно устройство (напр. смартфон), способно да действа като мобилен WLAN хотспот. В този случай съответните услуги са достъпни само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на обхвата на Вашата мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено когато се използва в чужбина, може да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). За да използвате безплатното приложение We Connect, имате нужда от смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Обхватът на отделните услуги на We Connect и We Connect Plus, описани в пакетите, може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация посетете connect.volkswagen-we.com или попитайте Вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към Вашия мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип