Опции при седалките

Щадене на гърба и нервите

Дългите работни дни върху седалката на водача са напрягащи. А когато в добавка вратът щрака, а гърбът боли, настроението и концентрацията спадат. За да го предотвратите, в Crafter можете да избирате между пет различни седалки:

  • Базова седалка с регулиране облегалката и по дължина
  • Комфортна седалка с регулиране по височина и дълбочина, вътрешен подлакътник и 2-посочно регулируема лумбална опора
  • Комфортна седалка "Plus" с два подлакътника и електрическа 4-посочно регулируема лумбална опора
  • Седалка ergoComfort 1 с въздушна федерация
  • Седалка ergoActive с въздушна федерация и функция за масаж

Седалка ergoComfort1 с въздушна федерация

Оптимална защита на гръбнака чрез омекотяване на удари, причинени от настилката на платното, и 20-посочно регулиране на седалката. Комбинацията от ръчно и електрическо регулиране позволява безстепенна настройка според регламента на сдружение "Кампания за здрав гръб". По поръчка се предлагат функции за отопление и масаж.

  • Регулиране на седалката по дължина, височина, дълбочина и наклон
  • Електрическа 4-посочно регулируема лумбална опора
  • Регулиране на облегалките за глава, на облегалките и на подлакътниците
  • Предлагат се функции за отопление и масаж

1 На 26.11.2015 г. седалката ergoComfort е отличена със знака за качество AGR от "Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V." и от "Forum Gesunder Rücken - besser leben e. V.".

 

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип