Каквото е започнало преди повече от 2 години, е намерило своя успешен изход на 26 септември 2016. Нашият модел T1 Комбиi от 1957 г. беше обновен с педантичност и страст за безброй часове от специално обучения екип Mayer Linz. Стартира свободен за втори живот! Първите тестове за използване старият/новият Bulli вече издържа с блестящо изпълнение.

Когато през 2014 г. останките на VW T1 попаднаха при дилъра Mayer Linz, радостта беше голяма. Заедно с обучаващия Майкъл Хохрайтер, ръководителя на завода Вилхелм Лайбецедер и добрите съвети на бивши, опитни колеги, чираците вече са предали своя шедьовър с реставрацията.

Находката от Холандия, която първоначално е била доставена в Белгия, беше преработена изцяло в Линц в рамките на две години: премахване на лака, измит с водна струя, снабден с резервни части, моторно придвижен с превозно средство, движещо се отпред и с нова кожа. Освен това, култовият малък бус засиява в синя боя и нов блясък.

Блестящи очи има и сред чираците, особено Томас Пихлер, който работеше с пълни обороти при завършването, за да подготви Bulli за въвеждането и първото пробно шофиране. Заминаването се състоя по подходящ начин на Bulli партито в Калс, където T1 плътно премина 200 километра. Ето защо хубавият бус беше оставен да се появи малко след това красиво декориран на сватба.

Благодарение на ангажираността на екипа от няколко поколения на Bulli от Линц, новият Bulli от Porsche Austria бе превърнат в топ за възрастта си. През 2017 г. с гордост отпразнува своята 60-годишнина. Happy Bus-Day!!

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ние реставрираме един VW Комби T1. Bulli reloaded.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип