През 2016 г. се работеше под пара върху Bulli. И благодарение на ангажираността на екипа на сервиза в Майер Линц, особено на работника Томас Пихлер, Bulli беше почти готов в KW 27 − пренесен в Залцбург, за да може да започне работата по тапицирането.

На 19 юли трябваше да се стискат палци, датата за одобрение на типа настъпи. Благодарение на доброто състояние и огромно количество събрани документи съдът на правителството в Залцбург успя да го удостои с типов сертификат. За да се гарантира, че Bulli все още е ценен, на следващия ден е съставено становище.

В четвъртък 21 юли 2016 г. Bulli замина с помощта на ремарке към Калс − така беше щаден още малко. В петък вече при заминаването към Lucknerhaus той постигна добри резултати, но при много силният дъжд беше установено, че Bulli все още не е достатъчно уплътнен. В събота, при традиционните Bulli партита заминаването времето се задържа и така Bulli остана сух. През този уикенд Bulli беше изминал 200 километра.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ние реставрираме един VW Комби T1. Bulli reloaded.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип