В края на 2015 година имаше нов ъпдейт на Bulli-проекта. Bulli празнуваше вече втората си коледа в Линц. Докато четирицилиндровият двигател, скоростната кутия и осите на оригиналния T1 функционираха перфектно след усилената им преработка и сега чакаха само да бъдат монтирани, подготовките за боядисването бяха в разгара си.

Преди нашият Bulli да може да блесне в новата си обвивка, трябваше да се извършат още няколко стъпки. Така върху каросерията беше нанесен грунд пълнител, който запълни и най-малките надрасквания и по този начин се осигури равномерна основа. След това цялата каросерия беше изшлайфана наново, за да се отстранят последните неравности по повърхността. Тъй като това е основна предпоставка за перфектно боядисване, тук трябваше да се работи особено внимателно. За работниците това означаваше: шлайфане, шлайфане и пак шлайфане. С това мускулната треска им беше гарантирана.

Накрая трябваше да се потвърди цветът. След мащабната подготовка най-накрая Bulli получи външното си боядисване. Процесът на боядисване беше особеният момент по пътя към цялостната реставрация на T1 Комбиi. Ако боядисването на ръка не беше се случило перфектно, целият процес на подготовка трябваше да се извърши отново. Ето защо работниците репетираха безброй часове и най-вече трябваше да докажат търпението си, за да са във форма за перфектния финал.

За разлика от предишното състояние на Bulli, T1 вече не е боядисан в червено и бяло, а в оригиналния си цвят от 1957 г. - гълъбово син.

Намеренията за новата 2016 година, съответно следващата точка от подготвителния план беше вътрешната облицовка.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Ние реставрираме един VW Комби T1. Bulli reloaded.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип